Min vej til Caroline Designs og skjorteuniverset

Min vej til Caroline Designs og skjorteuniverset

Hvorfor jeg er forelsket i skjorter

Der er en helt speciel grund til, at det blev Caroline Designs og jeg. Jeg har altid været glad for at gå i skjorter, og det har udviklet sig til at være en passion for skjorter. Jeg synes, at skjorter kan det hele på den måde, at de kan gå til ethvert outfit og uanset designet givet et stilfuldt udtryk for den enkelte kvinde. Skjorter er altid det stykke tøj, jeg har hængende i garderoben i længst tid, da en skjorte altid er den sikre, stilfulde vej til et flot outfit.

Jeg har derfor med Caroline Designs sat mig for at forlænge skjortens levetid endnu længere med materialer, der er udvalgt særligt på grund af deres slidstyrke og holdbarhed. Samtidig har jeg udviklet meget tidsløse og simple designs, hvorfor skjorterne også alle er hvide. Der er dog samtidig lagt kræfter i alligevel at skabe nogle unikke pieces. Derfor håber jeg, at mine skjorter vil skabe glæde, afværge tøjkriser og ikke mindst fremme vores fokus på at købe slow fashion.

Jeg synes det er vigtigt for enhver kvinde at have den perfekte skjorte i sit skab!

Tilbage til mere info