Designeren bag

Designeren bag

Hvem er jeg?

Jeg hedder Caroline, og jeg stiftede i 2022 Caroline Designs ApS. Min passion er skjorter! Jeg har altid været begejstret for at gå i skjorter, og jeg har altid haft flere forskellige hængende i min garderobe. 

Det var dog først for cirka 2 år siden, at det virkelig gik op for mig, hvor svært det var at finde en GOD skjorte. En skjorte der var god på alle parametre - design, kvalitet, miljøvenlighed, pris m.v. Samtidig havde jeg opdaget glæden ved en mere minimalistisk garderobe, og jeg havde enormt mange idéer til fine, tidsløse skjortedesigns. Jeg satte mig derfor ned og begyndte at tegne. Og i skrivende stund er det næsten 3 måneder siden, jeg lancerede mit brand, og jeg elsker det. 

Jeg elsker at udvikle mig såvel personligt som at udvikle min virksomhed. Jeg elsker også at se andre vokse og lære at stå ENDNU stærkere i sig selv. Det er særligt dét der driver mig. Det driver mig også at kunne bidrage til at gøre vores valg om at vælge slow fashion endnu lettere, at bidrage til wardrobe simplifying og empowerment af kvinder!

Du kan se mere om mig personligt og min baggrund her.

Tilbage til mere info