OM CAROLINE DESIGNS

VISION

Skjorter i stærk kvalitet og unikke designs er essentielt for enhver kvinde og hendes garderobe, og det er derfor, jeg har skabt Caroline Designs.

Skjorter, der passer til enhver lejlighed og ethvert outfit på grund af deres klassiske, enkle og tidløse design. Skjorterne er lavet i slidstærke og miljøvenlige materialer (særligt genanvendt polyamid og økologisk bomuld) og det bedste af det hele er derfor, at skjorterne vil holde til mange års brug og gennem mange sæsoner af trends!

Vores mission er at blive kvinders foretrukne skjortebrand samt skabe et rummeligt skjorteunivers, at løfte og inspirere kvinder til at empower sig selv og hinanden gennem luksuriøs påklædning og wardrobe simplyfing! Vores mission er at sætte fokus på slow fashion og modvirke overvældelse af trends. At skabe et brand med sikkerhed for samme, slidstærke og miljøvenlige kvaliteter og smukke designs! 

Jeg håber, du kan lide det du ser!

MILJØ

Tøjproduktion af enhver art vil altid påvirke klimaet, og det forpligter os til at skabe, og som forbrugere, vælge holdbare, miljøvenlige materialer og tidløse, klassiske designs, der sikrer, at det købte kan bruges i mange år. Intentionen bag Caroline Designs er at forlænge skjorters levetid og fremme slow fashion!

Vores skjorter er produceret i henhold til strenge miljøstandarder og certificeringer, herunder bl.a. Oeko-Tex og GRS certifikation (Global Recycle Standard).

Udover den miljømæssige effekt resulterer kombinationen af ​​fibrene i et stof vævet i luksuriøst satin, der resulterer i en silkeagtig fornemmelse, luksuriøs glans samt øget slidstyrke.

Du kan læse yderligere om bl.a. skjorternes kvaliteter under menupunktet MERE INFO

FØLG MED

Følg os på Instagram: @carolinedesignsdk og Facebook for at holde dig opdateret!