Skjorter til kvinder i fine og tidsløse designs samt i gode, miljøvenlige og slidstærke materialer. Genanvendt polyamid og økologisk bomuld giver i sin kombination en luksuriøst udtryk og glans. Vælg mellem fire forskellige designs.

Skjorternes materialer - Økologisk bomuld og genanvendt polyamid

Materialer i skjorterne

Brugen af ​​økologisk bomuld og genanvendt polyamid er en fordel bl.a. ud fra et miljømæssigt perspektiv. Her kan du læse om, hvorfor det er det, og således finde ud af hvad du får i en skjorte fra Caroline Designs!

Genanvendt polyamid

Processen med at genbruge allerede brugte genstande for at skabe nye produkter reducerer spild og hjælper med at holde materialer nyttige, ude af naturen og væk fra forbrændingen. 

Genanvendt polyamid fremstilles af stofspild.

Genanvendt polyamid udleder betydeligt mindre CO2 end ny polyamid under produktionsprocessen.

Stof, der indeholder genanvendt polyamid, indeholder nøjagtig de samme gode egenskaber som dem, der er fremstillet af ikke-genanvendt polyamid. Processen er den samme, og materialerne fungerer på samme gode måde.

Økologisk bomuld

Bomuld er først og fremmest et af de mest anvendte fibre til produktion af skjorter. Bomuld er et ideelt materiale til produktion af skjorter, særligt fordi det er en meget blød fiber, som har en høj absorberingsevne, og som er meget modstandsdygtig og slidstærk.

Det kræver en enorm mængde vand og kemikalier at producere traditionel bomuld, hvorimod økologisk bomuld dyrkes fra ikke-genmodificerede planter og høstes uden giftige sprøjtemidler og kunstgødning.

Herudover bruges der bl.a. langt mindre vand i produktionen af økologisk bomuld.

Økologisk bomuld er således det mest bæredygtige bomuld, der findes. Udover de miljømæssige fordele, er kvaliteten af økologisk bomuld også en anden - en bedre kvalitet, herunder på grund af dets længere og stærkere fibre.

Vores miljøstandarder

Vores skjorter er produceret i henhold til strenge miljøstandarder og certificeringer, herunder bl.a. Oeko-Tex og GRS certifikation (Global Recycle Standard).

Oeko-tex er et uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler, som vurderer mulige skadelige stoffer i tekstiler på forskellige niveauer og forskellige stadier i forsyningskæden.

GRS verificerer det genanvendte indhold samt selve produktionsprocessen i forhold til kemikalier. 

Fordele ved kombinationen af genanvendt polyamid og økologisk bomuld

Udover den miljømæssige effekt resulterer kombinationen af ​​fibrene i et stof vævet i luksuriøst satin, der resulterer i en silkeagtig fornemmelse og luksuriøs glans.

Tilbage til mere info