Skjorter til kvinder i fine og tidsløse designs samt i gode, miljøvenlige og slidstærke materialer. Genanvendt polyamid og økologisk bomuld giver i sin kombination en luksuriøst udtryk og glans. Vælg mellem fire forskellige designs.

OM SLOW FASHION - SKJORTER TIL KVINDER

Hvad er slow fashion?

Slow fashion er det modsatte af fast fashion. Slow fashion er tøj med en lang levetid. Slow fashion er at bruge det tøj, man har, og at købe med det formål at kunne beholde og anvende det købte tøj i mange år. 

Slow fashion skabes med fokus på miljøet og dermed med fokus på tøjets levetid. For at skabe et stykke tøj, der har en lang levetid, kan det f.eks. gøres ved at designe et mere tidsløst design, således at det ikke designes ud fra tidsbestemte trends, der går "af mode" igen.

At købe slow fashion er en vaneændring. Det handler om at være sig bevidst om sine tøjkøb. At sige nej tak til køb, brug 1 eller meget få gange og derefter smide væk. 

Ikke nok med at slow fashion er godt for miljøet, så er det også godt for pengepungen og for overskueligheden i din garderobe. 

Slow fashion kan omfavnes på mange måder. Skjorterne fra Caroline Designs er én af måderne. 

Hvad har det med vores skjorter at gøre?

Kort sagt: Det har alt med vores skjorter at gøre. Caroline Designs' skjorter er designet i tidsløse og simple designs og produceres alene i hvid.

Desuden er skjorterne lavet i holdbare og slidstærke materialer.

Dette er lig med en skjorte, der kan anvendes i mange år - designet og farven går aldrig af mode, ligesom skjorten holder sig fysisk flot længe.

Tilbage til mere info